If you can hold on, hold on.

Imorgon är det sista dagen på detta år! Jag och mina kära vänner ska ta väl vara på denna dag! Sen väntar ett helt nytt spännande år.
Idag har jag varit sjukt duktig, städat både mitt eget och mamm och pappas hus! Har även inhandlat mat och dryck med kamrat olle och gjort min kära mor nyårsfin i håret, blev faktist väldigt lyckat!

Nejra är ett hett tips till folk som gillar musik!



Nu ska jag mysa ner mig i min nybäddade säng, finns inte mycke som slår det!

 

Kan hända att Hank Moody tittar förbi


Juletider

Ja herregud vad mysigt det är med jul, och detta vädret! Lite hatkärlek till all denna snö och kylan. Den är väldigt vacker att titta på och det blir sjukt mycket julstämmning över det hela men att hålla på med hästarna i detta väder är allt annat än vackert! Men men dem har fått ta sig lite ledigt. Jag har däremot inte ledigt har inhandlat all julmat och pysslat en himla massa här hemma, så fint blir det! Har dessvärre några klappar kvar som jag snart ska in och försöka hitta! På torsdagmorgon kommer min kära mor, far, bror, ida, farmor och stig till mig för att fira jul, fy farao ad det ska bli mysigt! Ikväll ska jag fixa mer julgodis och skinkan, helt galet vad jag trivs i mitt lilla hus!
Fick ett mycket intressant boktips idag, mys! Ett annat tips dock i musikväg är miss lis album, dra på trissor vad bra!
Nej nu ska jag klä på mig och ut och mysa i snön!


Vilken tur jag har som har dig!


RSS 2.0